top of page

Hvide Sande trak det længste strå

Onsdag aften gik det løs i MCH hallen, da Hvide Sande KFUM mødte HC Midtjylland. Det var en intens, nervepirrende og tæt kamp, som endte 22-21 til Hvide Sande.

Af: Annemette Nielsen - HERO - 05-11-14

Følg os på Facebook
  • Facebook App Icon

Her er Hvide Sande holdet ved at scorer. Fotograf: Annemette Nielsen

Målscore Hvide Sande KFUM: Emil Rentius Sørensen 7, Jonas Degn 6, Rasmus Skov Jensen 4, Heine Sørensen 2, Jonas Skifter Laulund 2, Andreas Villumsen 1.

4 x 2 minutter

HC Midtjylland: 21 mål

1 x 2 minutter

Efter kampen fik vi fat i en masse udtalelser fra Hvide Sandes spillere.

Vi snakkede med center spilleren på Hvide Sande holdet, som spillede en god kamp og scorede hele 6 ud af Hvide Sandes 22 mål. Han udtaler:

”Jeg synes, at holdet gør en rigtig god holdindsats. Vi kæmper stenhårdt for hinanden, og står solidt i forsvaret.” Jeg forventede en rigtig hård kamp. Vi tabte med 2 mål til dem sidst, så jeg vidste at det blev en intens kamp. Det var kampen om en mulig 1. Plads, så det var meget vigtigt. ” – Jonas Degn

Topscoreren Emil Rentius, som scorede hele 7 mål, udtalte:

”Jeg synes, at vi ydede en fantastisk holdindsats. På trods af at vores spil i perioder ikke fungerede, kæmpede vi for det, og vi gik hver især ind og tog ansvar. I forsvaret stod vi godt, og vi fik i perioder lukkede helt ned for deres angrebsspil. I vores angreb kunne det have været langt bedre, hvis vi havde scoret på vores chancer, men 22 mål var heldigvis nok takket være vores målmand Jakob Vandborg.” – Emil Rentius Sørensen

Keeperen, der stod i Hvide Sandes mål, spillede en fremragende kamp. Han lukkede HCM skytterne fuldstændig ned i 2. halveg, og snuppede 3 friløbere i de sidste minutter. Jacob Vandborg udtalte dette efter kampen, hvor vores journalist fangede ham.

”Det var en nervepirrende kamp, fordi den var så tæt, og fordi begge hold ligger i den gode ende af tabellen.” – Jacob Vandborg